RDC Zwolle & Groningen: bespaar kosten, met meer structuur in je workflow.

Altijd toegang tot de informatie die je nodig hebt, gedigitaliseerde documenten eenvoudig vinden en slimmer vergaderen. Daarbij helpt RDC Zwolle & Groningen jouw onderneming. Samen brengen we in kaart welke stappen je kunt zetten om efficiënter te werken. Zodat de workflow verbetert, het werkplezier toeneemt en je kosten bespaart.

RDC Zwolle & Groningen: lokaal bedrijf, internationale expertise
De meest innovatieve Ricoh-oplossingen om documenten te creëren en informatie te organiseren, met de betrokkenheid van een bedrijf in jouw regio. Dat is RDC Zwolle & Groningen. Van printers en videoconferencingtools tot kantoorartikelen en innovatieve systemen voor factuurverwerking. We kennen de regionale markt en branches en weten precies waarmee we jou een stap verder brengen.

Nauwe samenwerking voor het beste resultaat
Jouw onderneming laten floreren, dat is waar ons team in Zwolle & Groningen zich al meer dan 10 jaar dagelijks voor inzet. Met veel van onze klanten hebben we een langdurige samenwerking. Een nauwe samenwerking betekent voor jou: een enthousiaste expert met passie voor je onderneming en de drive om jouw werkproces eenvoudiger te maken.

 

 

Altijd dichtbij
Ons kantoren zijn gevestigd in Zwolle & Groningen. Onze experts komen uit de regio. Dat betekent: persoonlijk advies en snelle, vakkundige service bij jou in de buurt.

Speciale service: kort verhuur
Heb je tijdelijk extra printcapaciteit nodig? RDC Zwolle & Groningen ondersteunt graag met kort verhuur. Wil je printen, kopiëren, scannen, faxen of een combinatie hiervan? We geven graag advies over een passende (multifunctionele) printer. Je huurt onze Ricoh-printers voor periodes van een dag tot een jaar. Meer weten? Neem contact met ons op.

Ontdek de voordelen
Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen. Stroomlijn je informatie- en documentstromen, samen met ons team in Zwolle en Groningen. Jouw voordeel:

 • Significante kostenbesparing
  Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.
 • Hogere productiviteit
  Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.
 • Maximaal gemak
  Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.
 • Tevreden medewerkers
  Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Stel ons je vraag
Meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op via 038 – 455 51 90 of sales@documentcenter-zwolle.nl. Of vul het contactformulier in. Dan ontvang je zo snel mogelijk reactie.