038 - 455 51 90
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Software voor kostenbeheersing

Grip op je printkosten

Als ondernemer wil je soepel kunnen printen en tegelijk de kosten beheersbaar houden. Maar hoeveel wordt er in jouw organisatie eigenlijk geprint? Welke afdeling of welk team print wat? En kan dit misschien efficiënter? Waarschijnlijk wel!

Blijf altijd in control met print kostenbeheer software

Geavanceerde print kostenbeheer software geeft je inzicht in het printverbruik in jouw organisatie tot op detailniveau en stelt je in staat om hier slim op te anticiperen. In een overzichtelijk dashboard zie je namelijk welke printers er in jouw organisatie aanwezig zijn, op welke locatie ze staan en hoeveel er geprint wordt. Ook is het mogelijk om de printinstellingen vanuit het dashboard centraal aan te passen.

Kostenbesparende instellingen

Want is het echt noodzakelijk dat alle medewerkers onbeperkt kunnen printen in kleur? Voor het ene team zal dit belangrijker zijn dan voor de ander. Laat bepaalde teams bijvoorbeeld standaard in zwart-wit printen. Kies voor dubbelzijdig printen als standaardinstelling of stel een afdrukquotum in per gebruiker. Het is zelfs mogelijk om gebruikers een tegoed toe te kennen of een kostenbijdrage te vragen per printopdracht. Zo verlaag je jouw printkosten dankzij uitgekiende print kostenbeheer software.

Printbeheer: kosten besparen en veiligheid vergroten

Beveiligd printen met een pas of pin biedt niet alleen veiligheid, maar zorgt ook voor een besparing op printbenodigdheden. Geen onnodig geprinte documenten rondom de printer die in verkeerde handen kunnen vallen, geen inktverspilling omdat documenten per ongeluk geprint worden. Het is zelfs mogelijk om per afdeling de passen te voorzien van een printlimiet.

De voordelen van print kostenbeheer software:

  • Verlaag je operationele kosten
  • Inzicht in aantal printopdrachten
  • Monitor het papier- en energieverbruik (organisatiebreed of per afdeling)
  • Stel instellingen tot op detailniveau in (bijvoorbeeld dubbelzijdig printen of alleen in zwart-wit)
  • Duurzame keuze dankzij minder printen
  • Energiezuinig: laat printers standaard op standby staan

Print kostenbeheer service: persoonlijk advies

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen op je printkosten? En welke kansen onze print kostenbeheer software jouw organisatie biedt? Neem contact met ons op. Ons team van experts staat voor je klaar en bieden je graag een advies op maat.

Neem contact op

Kofax ControlSuite

Afdrukken, documentregistratie en workflow-automatisering in een volledig geintegreerde suite.

Lees meer

Kofax Equitrac Office

In de concurrerende bedrijfswereld is het uiterst belangrijk dat uw organisatie documentuitvoer op kantoorapparaten degelijk kan beheren. Het ideale hulpmiddel om het gebruik van uw kantoorapparatuur beter te begrijpen.

Lees meer

Kofax Output Manager

U heeft misschien een mix van printdevices vanuit de frontoffice, backoffice of uw production printing omgeving. Met Kofax Output Manager beheert u met één printmanagementoplossing alle printers in uw printpark.

Lees meer

Kofax Equitrac Express

Equitrac Office is een softwareoplossing voor kostenreductie en printmanagement die voorziet in: kostenallocatie, printregels, beperkingen en quota’s, beveiligd printen, gecentraliseerd apparaatbeheer en uitgebreide rapportage.

Lees meer

Ricoh Streamline NX

Ontdek wie wat afdrukt en wijs doorbelasting toe om printkosten te beheren. Stel prijzen en accountlimieten in per apparaat, groeps-, persoons- of document. Met een breed scala aan gebruiksdetails kan uw weloverwogen beslissingen nemen.

Lees meer