038 - 455 51 90
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij Ricoh Document Center Zwolle & Groningen

Ontdek de vacatures bij RDC Zwolle en Groningen

Organisaties in het mkb helpen om efficiënter (samen) te werken en slimmer met informatie om te gaan. Dankzij jouw expertise over de slimme print-, document-, vergader en IT-oplossingen van Ricoh. Maak het verschil voor onze relaties: ontdek de vacatures bij RDC Zwolle & Groningen en solliciteer.

Dit is werken bij Ricoh Document Center Zwolle & Groningen

Kom jij werken bij RDC Zwolle & Groningen? Dan profiteer je van het beste van twee werelden. Doe je voordeel met de (inter)nationale expertise van Ricoh én met de betrokkenheid van je collega’s, die de regio Zwolle & Groningen en onze relaties door en door kennen. Ons team is kleinschalig: met 14 bevlogen collega’s zorg je ervoor dat organisaties in het midden- en kleinbedrijf effectiever werken, dankzij jouw expertise en knowhow over de slimme oplossingen van Ricoh.

Ruimte voor ondernemerschap

Versterk jij binnenkort ons team? Dan kun je rekenen op:

  • Waardevol werk in ons moderne kantoor in Zwolle of Groningen.
  • Een energiek team met betrokken collega’s.
  • Alle ruimte voor ondernemerschap en initiatief.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • De kans om écht het verschil te maken voor onze relaties.

Over ons

Bij RDC Zwolle & Groningen zijn we specialist in printoplossingen en IT-diensten. Onze ambitie: organisaties in het midden- en kleinbedrijf efficiënter laten werken door informatie te stroomlijnen.

De ervaring van… salesprofessional Bart

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Collega Bart vertelt: “Vanuit ons moderne, lichte kantoor werk ik samen met mijn salescollega’s. We zijn een hecht team met veel doorzettingsvermogen. We delen onze successen en je kunt op elkaar rekenen. Het mooiste aan mijn vak is de verscheidenheid aan klanten. Van een lokale bakker tot aan een advocatenkantoor: er is steeds meer vraag naar slimmere IT.” Lees hier zijn hele verhaal.

Ontdek de vacatures bij RDC Zwolle & Groningen

Kom jij ons team versterken met jouw expertise? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Open sollicitaties

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Ook dan horen we graag van je! Stuur een open sollicitatie inclusief cv naar sales@documentcenter-zwolle.nl t.a.v. Erny Veldt. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Openstaande vacatures

3 openstaande vacatures

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

Zwolle

Rol

(junior) Account Manager regio Zwolle

Functie

Fulltime

Locatie

Regio Zwolle

Rol

(junior) Account Manager regio Groningen/Drenthe

Functie

Fulltime

Locatie

Regio Groningen/Drenthe